PHILIPS AVENT RANKINIS PIENTRAUKIS SU 2 BUTELIUKAIS SCD430/60

Philips Avent

8720689008129

Nauja

Tai naujo, unikalaus dizaino, lengvai surenkamas ir valdomas rankinis pientraukis su minkšta masažine pagalvėle, kuris padeda patogiau ir efektyviau nutraukti pieną iš krūties. Šis pientraukis sukurtas, imituojant kūdikio natūralius čiulpimo judesius - ženkite į naują pieno nutraukimo erą su nepriekaištinga pieno nutraukimo ir spenelių stimuliacijos pusiausvyra, įkvėpta natūralaus kūdikių žindimo! Rinkinyje taip pat rasite pieno sugertukus, valymo šepetėlį ir du buteliukus su Natural Response žindukais, sukurtais taip, kad pienas tekėtų tik kūdikiui žindant.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

49,00 €

su PVM
Original product

Natural Motion Technology“ dėka pieno traukimo metu atkartojamas kūdikio žindymo procesas, kad būtų galima individualiai reguliuoti traukimo greitį ir stiprumą.
Pientraukis palaiko optimalią pieno tėkmę ir švelniai prisitaiko prie spenelių dydžio bei formos.
Unikalaus dizaino: patogesnė padėtis nutraukiant pieną - nereikia pasilenkti į priekį.
Minkšta, aksominės tekstūros pagalvėlė atkartoja kūdikio žindymą, suteikia šilumos pojūtį, švelniai stimuliuoja pieno tėkmę. Silikoninė pagalvėlė lengvai lankstosi ir prisitaiko prie spenelio formos ir dydžio (iki 30mm).
Kompaktiška, lengva, intuityvi konstrukcija.
Patogus keliaujant, komplektacijoje yra kelioninis dangtelis ir sandarinimo diskas.
Lengvai surenkamas.
Suderinamas su kitais Philps Avent maitinimui skirtais gaminiais
Mažai atskirų dalių, todėl lengvai valomas.
Lengvas rankinis valdymas.
Natūralaus atsako žindukas išskiria pieną tik tada, kai kūdikis aktyviai geria. Kūdikiai gali gerti, nuryti ir kvėpuoti natūraliu ritmu, pavyzdžiui, kaip gulėdami prie krūties. Todėl patogu derinti maitinimą krūtimi ir buteliuku. Natural Response žindukas sukurtas taip, kad pienas tekėtų tik kūdikiui žindant. Tai apsaugo nuo pieno ištekėjimo ir lašėjimo.
Specialiai išlenkta šepetėlio galvutė ir briaunuotas galiukas pasiekia visų tipų buteliukų, čiulptukų, maitinimo priemonių kraštelius ir kruopščiai juos išvalo.
Be BPA* (tik su maistu kontaktuojančios dalys)
Į rinkinį įeina pientraukis, ergonomiškos formos buteliukas (120 ml) ir Natural Response serijos žindukas, kad būtų galima lengvai suderinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko, 260 ml Natural Response buteliukas su žinduku, šepetėlis buteliukams valyti, 4 pieno sugertukai-įklotai, sandarinimo diskeliai.

Pasirinkus „Philips AVENT" reiškia, kad bus užtikrinta puiki gaminių, kurie buvo kuriami atsižvelgiant į jūsų ir jūsų kūdikio poreikius, kokybė „Philips Avent“  asortimente yra pilnas naujagimio kraitelis: rankinis pientraukis arba itin patogus  elektrinis pientraukis padės nutraukti pieną, kai mažylis negalės žįsti pats, kokybiški simetriški čiulptukai padės ne tik nuraminti kūdkį, bet ir netrukdys vystytis jo burnytei, o krūties formos žindukai padės derinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.