MOMCOZY KRŪTINĖS MASAŽUOKLIS SU ŠILDYMO IR VIBRAVIMO FUNKCIJA

MOMCOZY

0647168301138

Nauja

MOMCOZY krūtinės masažuoklis su šildymo ir vibracijos funkcija – toks pats veiksmingas kaip ir karštas dušas, švelnus kaip žmogaus rankos ir profesionalus kaip žindymo specialistas. Jis naudingas ne tik žindančioms mamoms, bei ir maitinančios mažylį nutrauktu pienu, nes atveria galimybes dar sklandesniam žindymui. Naudodamas 2 šildymo ir masažo režimus bei 6 intensyvumo kiekvienam režimui lygius, masažuoklis gali padėti pašalinti pieno sąstovį kanalėliuose ir išvengti mastito, paskatinti pieno tekėjimą ir suminkštinti krūtis - daugiau jokio diskomforto, tik efektyvus pieno ištraukimas ir visiška mamos ramybė!

Garantija - 24 mėnesiai.

 

TURIME SANDĖLYJE. PADARYKITE UŽSAKYMĄ IKI 15 VAL. IR ATSIIMKITE TĄ PAČIĄ DARBO DIENĄ.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

34,99 €

su PVM
Original product

DAUGIAFUNKCINIS IR UNIVERSALUS PANAUDOJIMAS
Sumažinkite skausmą ir diskomfortą, kai pačioje pradžioje norite paskatinti pieno gamybą. Prieš maitinimą suminkštinkite krūtį, kad pienas geriau tekėtų. Pagerinkite pieno tekėjimą žindant ar traukiant pieną pientraukiu. Atblokuokite užsikimšusius kanalėlius, nuraminkite jautrias ir pieno pritvinkusias krūtis – pamirškite varginantį krūties rankomis spaudimo būdą. Šis masažuoklis turi tris režimus ir gali būti naudojamas su vibracija, šiluma arba viskas kartu - taigi pilnai pritaikomos pagal Jūsų poreikius.

PADEDA ATKIMŠTI PIENO LATAKĖLIUS
Įkvėptas Gua Sha - tradicinės kinų terapijos įrankio, šis masažuoklis turi 3 skirtingus lygius, skirtus įvairiems masažams, kurie gali atkimšti latakus su mažesniu skausmu ir palengvinti visas žindymo problemas, tokias kaip pieno sąstovis, mastitas, ir t.t.

SKATINA PIENO TEKĖJIMĄ
Mažiau užsikimšę kanalai - daugiau pieno nutekėjimo. Minkštesnė krūtis, geriau priglundanti prie kūdikio – štai ką gali suteikti šis masažuoklis. Nešiojamas ir pakankamai nedidelis, kad tilptų į liemenėlę. Dėl formos patogu paimti ir naudoti rankomis kiekvieno žindymo ar pieno nutraukimo metu.

ŠILUMOS-MASAŽO RĖŽIMAS
2 režimai ir 6 intensyvumo lygiai kiekvienam režimui, tinka net jautriausioms krūtims. Pagamintas iš silikono, kuris neturi sudėtyje BPA, tad saugus tiek mamoms, tiek kūdikiams.

IPX7 VANDENIUI ATSPARI KONSTRUKCIJA
Aukštas atsparumo vandeniui lygis - masažuokliui nebaisus ne tik vandens purslai, bet ir dušo vanduo.

PAPRASTA NAUDOTI.
Pakraunamas per magnetinį USB laidą – dar greičiau ir lengviau (krovimo metu naudoti negalima). Garso lygis – mažiau nei 50 dB, todėl galima naudoti nakties metu - nepažadins kūdikio. Senkančios baterijos įspėjimas – pradėjus mirksėti lemputei, po to galėsite masažuoklį dar naudoti apie 20 min.

KOMPLEKTACIJA
Masažuoklis, USB pakrovėjas, laikymo maišelis, instrukcija.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.