MOMCOZY DVIGUBAS NEŠIOJAMAS BELAIDIS PIENTRAUKIS V2

MOMCOZY

0602835182038

Nauja

MOMCOZY V2 laisvų rankų elektrinis pientraukis yra puikus pasirinkimas žindymo tikslams pasiekti. Kiekviena dalis sveria tik 120 g, tad yra itin lengvas ir paprastai transportuojamas. Dėl didelio traukimo galios (–288(±5) mmHg) jis geriau traukia nei viengubas pientraukis, bet tuo pačiu yra labiau mobilus nei tradiciniai dvigubi pientraukiai. Unikalus, prie krūties idealiai priglundantis dizainas suteikia maksimalų komfortą ir nereikalauja rankų palaikymo, todėl puikiai tinka keliaujančioms mamoms.

Garantija - 24 mėnesiai.

 

TURIME SANDĖLYJE. PADARYKITE UŽSAKYMĄ IKI 15 VAL. IR ATSIIMKITE TĄ PAČIĄ DARBO DIENĄ.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

229,00 €

su PVM
Original product

YPATINGAI LENGVAS IR NEŠIOJAMAS
Tai geriausia laisvų rankų įranga - pientraukis, kuris itin patiks krūtimi maitinančioms mamoms dėl jo kompaktiško dizaino - kišeninio dydžio variklio sveria tik 127 g. ir yra sukurtas taip, kad būtų lengva valdyti viena ranka. Tai suteikia laisvę pieną traukti diskretiškai.

DAUGIAU LANKSTUMO IR PRAKTIŠKUMO
patirkite neprilygstamą lankstumą su Momcozy pientraukiu V2, kuris turi 3 režimus ir 9 lygius, kad atitiktų skirtingus žindymo poreikius. Pasiekite efektyvius pieno traukimo seansus ir užsitikrinkite optimalų pieno tekėjimą, kad būtų garantuotas maksimalus komfortas.

INDIVIDUALUS PIENO NUTRAUKIMAS
Momcozy V2 pientraukis sukurtas maksimaliam komfortui, jį itin paprasta naudoti, galima pasirinkti naudoti viengubu arba dvigubu rėžimu. Nesvarbu, ar esate namuose, ar keliaujate, tiesiog pasirinkite jums tinkamiausią variantą.

DISKRETIŠKAS IR RAMUS PIENO NUTRAUKIMAS
Dėl tylaus veikimo jis yra puikus pasirinkimas diskretiškam siurbimui viešose erdvėse, pavyzdžiui, biure arba kai netoliese miega Jūsų kūdikis.

DAR DAUGIAU KOMFORTO IR SAUGUMO
Pientraukis labai gerai priglunda prie krūtinės – dvigubai užsandarinti pagalvėlės kraštai, pagaminti iš minkšto, maistui tinkamo silikono be BPA, užtikrina saugų ir sandarų pieno traukimo procesą, o 105° plataus kampo konstrukcija lemia diskretiškesnį ir švelnesnį prigludimą.

DAUGIAU PASITIKĖJIMO IR LAISVĖS
Pientraukis maitinamas įkraunamos 1800 mAh baterijos, todėl itin patogu naudoti keliaujant: vienu įkrovimu galima nutraukti pieną kelis kartus. Tobulas pasirinkimas užimtoms, šiuolaikiškoms mamoms.

MAŽIAU GALVOS SKAUSMO
Pridedami net 5 įdėklų dydžiai (17/19/21/24/27mm), kurie atitinka mamyčių poreikius įvairiais etapais. Paprasta ir priežiūra: reikia išvalyti tik 4 pientraukio dalis.


KOMPLEKTACIJA: Momcozy V2 nešiojamo belaidžio pientraukio variklis, pieno surinkimo talpa su 24 mm gaubtais – 2 vnt., pieno talpos gaubtai – 2 vnt., silikoninė žarnelė - 1 vnt., 27 mm silikoninis krūties gaubtas × 2 vnt., 17, 19, 21 mm įdėklai – 6 vnt., silikoninis vožtuvas – 2 vnt., spenelių dydžio matavimo vadovas, instrukcija, USB laidas.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.